Quiz Answers

1) WHEN DO YOU NEED TO CHANGE YOUR PASSWORDS?
Answers: A + C

2) WHICH ARE THE BEST 2 PASSWORDS?
Answers: B + C + D

3) WHAT DO YOU NEED TO MAKE YOUR PASSWORD HARD TO GUESS?
Answers: B

4) WHEN SHOULD YOU TELL AN ADULT ABOUT SOMEONE ONLINE?
Answers: C + D

5) IF SOMEONE UPSETS OR FRIGHTENS YOU ONLINE YOU...
Answers: B + D

6) WHAT IS NOT OKAY TO POST ONLINE?
Answers: A + B + D

7) IF YOU KNOW SOMEONE IS BEING BULLIED ONLINE YOU...
Answers: A + C

8) IF SOMEONE BULLIES YOU ONLINE YOU...
Answers: C + D

9) WHAT IS ONLINE HACKING?
Answers: A + B + D